Vacature Halloween scare actor 2024

Zet jij Walibi Holland geheel op z’n kop als angstaanjagende zombie, bloeddorstige vampier of doorgedraaide patiënt? Laat jij onze gasten huilen van angst…? Of ben jij juist die vogelverschrikker of stoere piraat die supergoed met kinderen om weet te gaan en ervoor kan zorgen dat zij een spooky, maar super leuke dag krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie
Walibi Holland is hét attractiepark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen: HARDGAAN voor iedereen! Ook tijdens Halloween is dit ons motto. Voor één maand in het jaar wordt het park overgenomen door Halloween. Licht, geluid, special effects en acteurs zorgen dat de gasten van jong en oud een angstaanjagende belevenis krijgen. De acteurs zijn hiervoor het belangrijkste onderdeel; zij zorgen voor spannende momenten voor de jongen gasten en brengen de grootste angsten voor alle anderen tot leven. De acteurs zijn over het gehele park te vinden. Ze spelen in Scare zones of Haunted Houses die allemaal een eigen thema/verhaallijn hebben.

Wat ga je doen met Halloween Fright Nights?
Honderden angstaanjagende Halloween figuren zetten Walibi Holland geheel op z’n kop. Als scare actor kom je terecht in een Scarezone of Haunted House welke op verschillende plekken op het park te vinden zijn. Jij zorgt ervoor dat onze gasten de longen uit het lijf gillen, in hun broek plassen van angst en bezorgt hen de ergste nachtmerries!

Wat ga je doen met Halloween Spooky Days?
Jij zult de monsters van 6 tot en met 12 jaar een spannende en uitdagende dag bezorgen. Met jouw rijke fantasie (zonder specifieke tekst) uit het blote hoofd, ga je een mooi/stoer/eng verhaal vertellen. Samen met de kleine monsters zal je de interactie aangaan en goed de grens aan voelen tussen spannend en eng.

Welke rol je uiteindelijk zult spelen, zal aan de hand van jouw auditie worden bepaald door het castingteam.

De Halloween dagen zijn als volgt:

HSD: 5&6 okt, 12&13 okt, 19 okt t/m 3 nov.

HFN: 5&6 okt, 12&13 okt, 19&20 okt, 25 t/m 27 okt, 31 okt t/m 3 nov.


Wat breng je mee?
· Jij kunt altijd in jouw karakter blijven. (Je hoeft hiervoor geen theater ervaring te hebben);
· Je hebt een killer timing en kan veel energie geven tijdens een scare of improvisatie;
· Je kunt verschillende transformaties geven en staat stevig in je schoenen;
· Het allerbelangrijkste: jij speelt jouw rol met enthousiasme en inzet en als een echte teamspeler;
· Werktijden HFN zijn tussen 13.00 uur en 02.00 uur 's nachts, voor HSD tussen 08.00 en 19.00 uur;
· Deelname is alleen mogelijk indien je minimaal 18 jaar oud bent vanaf 1 oktober 2024.

Dit krijg je ervoor terug!
· Je komt te werken binnen het enthousiaste en hecht Halloween team van Walibi Holland
· Tijdelijk contract op oproepbasis voor de maanden september en oktober;
· Een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding.
· Een scaretraining zodat jij optimaal bent voorbereid;

De auditie
Wanneer je aanmelding bij ons binnen is, zullen wij deze beoordelen en je wel of niet uitnodigen. Hierover zullen wij je zo snel mogelijk informeren. Wanneer wij je uitnodigen voor een auditie bij Walibi, sturen we je meer informatie. Wanneer je uitgenodigd wordt ontvang je de mogelijkheid zelf je auditie dag en tijdstip te kiezen, wat voor jou het beste uitkomt.

De auditie vindt plaats op zaterdag 24 augustus in verschillende tijdsvakken. Je kunt je tot en met 22 aug aanmelden.

  • Het is niet mogelijk om op Walibi Village te overnachten als medewerker van Walibi Holland. Het staat je vrij om met andere collega's overnachtingen te boeken in de omgeving.
Aanmeldformulier
Wanneer je op "inschrijven" klikt komen je gegevens bij ons binnen. Je krijgt een automatische bevestigingsmail wanneer je aanmelding goed is binnen gekomen. Check ook je spam, hier kan de mail ook terecht komen. Wanneer jij geen bevestigingsmail hebt ontvangen kun je het nogmaals proberen via een andere browser (Chrome of Firefox). Check daarnaast of alle verplichte velden zijn ingevuld, anders wordt de aanmelding niet verwerkt.

Wij zullen je aanmeldformulier beoordelen en je wel of niet uitnodigen. Hierover zullen wij je zo snel mogelijk informeren. Wanneer wij je uitnodigen voor een auditie bij Walibi, sturen wij je meer informatie. Wanneer je uitgenodigd wordt ontvang je de mogelijkheid zelf je auditie dag en tijdstip te kiezen, wat voor jou het beste uitkomt.

Mocht je nog vragen hebben, kun je op de bevestigingsmail reageren of mailen naar halloween(@)walibiholland.nl wanneer je aanmelding niet lukt.

Groetjes,
Het Halloween team
Deze pagina is gemaakt door Walibi Holland BV