Casting koppels en gezinnen voor sociaal experiment NPO1

In dit nieuwe NPO1 tv-programma ruilen stedelingen en dorpsbewoners van huis en haard om erachter te komen of mensen gelukkiger worden van het leven tussen beton of van het beloofde platteland. Een nieuw sociaal experiment. Er wordt immers beweerd dat plattelandsbewoners gelukkiger zijn dan mensen uit de stad.

Misschien vindt u ook wel dat u op de beste plek in Nederland woont op dit moment. Maar is dat echt zo? We stellen u in de gelegenheid gesteld om ‘die andere kant’ aan de lijve te ondervinden en daarna opnieuw te oordelen.

In iedere aflevering staan er 2 gezinnen centraal die met elkaar van woning, omgeving en leven ruilen. Denk daarbij als voorbeeld aan het tv-programma Puberruil. Een aantal kenmerken van dat programma zullen we ook terugzien in dit programma.

Durft u het avontuur aan om een tijdje totaal een ander leven te leiden op een andere plek in Nederland? Om dingen te doen die u nog nooit gedaan hebt, maar waarvan u misschien wel altijd gedroomd hebt? Meld u aan en wij vertellen u graag meer over dit mooie sociale experiment.
Deze pagina is gemaakt door Tuvalu Media / Column Film