Casting spektakelmusical 40-45 - figuranten gezocht

De spektakelmusical 40-45 komt naar Nederland! Producenten Studio 100 en MediaLane gaan een unieke samenwerking aan om deze grensverleggende productie te kunnen presenteren. Om deze megamusicalproductie te kunnen huisvesten wordt speciaal voor deze voorstelling een bijzonder theater gebouwd. 40-45, over de dunne grens tussen goed en fout, is in België een overweldigend succes: er zijn daar inmiddels ruim 750.000 kaarten verkocht. De Nederlandse versie brengt hetzelfde krachtige verhaal maar zal zich uiteraard hier afspelen, tegen de achtergrond van de Duitse bezetting in Nederland. De spektakelmusical 40-45 is vanaf het najaar 2022 te zien in Nederland.

De spektakelmusical 40-45 gaat over twee broers die opgroeien in een warm nest en de kansen grijpen die het leven hun biedt. Ze vinden allebei de liefde en niets lijkt de familieband te kunnen breken, totdat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. De oorlog dwingt de broers keuzes te maken die hun broederliefde overstijgen. In een live belevenis waarbij het publiek letterlijk door de actie heen beweegt. Spektakelmusical zoals je dat nog nooit ervaren hebt. 40-45, om nooit te vergeten.

Geef je nu op als figurant voor de spektakelmusical 40-45!

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen als figurant aan de spektakelmusical 40-45 kan je je alvast inschrijven via onderstaande button. Meer info volgt.
Voor onze audities werken wij via het systeem In The Picture om de audities te stroomlijnen. Je persoonsgegevens worden in dit systeem verwerkt door MediaLane en indien gewenst kun je bij In The Picture je persoonsgegevens te allen tijde laten verwijderen.
Deze pagina is gemaakt door Studio 100