Deep Bridge gaat op zoek naar professioneel musicaltalent om te schitteren in Charlie and the Chocolate Factory

‘Charlie and the Chocolate Factory’ is een musical om duimen en vingers van af te likken. De musical is gebaseerd op het gevierde boek van Roald Dahl (Matilda, De Grote Vriendelijke Reus en De Reuzenperzik), met nieuwe muziek van Marc Shaiman en Scott Wittman (Hairspray, Mary Poppins Returns) en een script van David Greig (Dunsinane, Local Hero). Nordin De Moor is reeds gecast als de excentrieke Willy Wonka.

Deep Bridge gaat nu op zoek naar meer waanzinnig en professioneel musicaltalent om te schitteren in deze magische productie. De kinderrollen worden, naar analogie van de versie die speelde op Broadway, in deze productie gespeeld door volwassenen. Maar, niet getreurd, ook kinderen krijgen kansen: voor Charlie Bucket en de Oempa Loempa’s volgen de audities later. Voor deze auditieronde zijn we dus uitsluitend op zoek naar professionele acteurs, ouder dan 18 jaar.
De audities vinden plaats op 3, 4 en 5 mei 2021 bij Deep Bridge in Wilrijk. De repetitie- en speelperiode is gepland in de maanden oktober, november, december 2022. Tijdens deze periode verwachten we volledige beschikbaarheid. Inschrijven doe je door cv en voorkeur voor personage in te geven. Eerste selectie gebeurt op basis van opleiding en ervaring.
Deze pagina is gemaakt door Deep Bridge