De Verkiezingstafel

Inschrijven als publiek voor De Verkiezingstafel.

De Verkiezingstafel is een dagelijkse talkshow met Gert Verhulst. Dit programma wordt live uitgezonden vanuit Play Zuid in Antwerpen.Wil je graag een keer aanwezig zijn? Aarzel dan niet om je snel in te schrijven, en wie weet kunnen we je binnenkort verwelkomen voor een geweldige avond! (16+)


BELANGRIJK:
Na inschrijving ontvang je een melding dat je in de pre-selectie zit.
Wanneer je geselecteerd wordt, ontvang je van ons een berichtje met alle benodigde praktische informatie.
De melding van je selectie en de uitnodiging worden beide verstuurd naar je In The Picture-account. We houden je ook via je persoonlijke e-mailadres op de hoogte van meldingen in je InThePicture-account.

VOORDAT je je aanmeldt, kijk alsjeblieft even in je agenda om te bevestigen dat je beschikbaar bent voor de opname. We willen voorkomen dat je meerdere data aanvinkt en later beseft dat je eigenlijk niet kunt deelnemen. We willen iedereen een eerlijke kans geven om van een avond vol entertainment te genieten.

Mensen die niet reageren na een uitnodiging of die bevestigde afspraken niet nakomen, zullen in de toekomst mogelijk minder snel worden geselecteerd. We streven ernaar om iedereen een geweldige avond te bezorgen, en dat kan alleen als onze tv-studio vol zit.

Een paar dagen van te voren krijg je een bericht als je niet tot de geselecteerden behoort.
Bij annuleringen kan het wel zijn dat we je nog telefonisch contacteren om toch nog een opname bij te willen wonen.

We kijken er naar uit om je binnenkort te mogen begroeten voor een fantastische avond!
Deze pagina is gemaakt door DED's it