Vacature Halloween Event crew 2024

Wij zijn op zoek naar jou!
Jij bent de handen, oren en ogen van de acteurs en de supervisor en waarborgt de veiligheid voor hen en onze bezoekers. Ben jij enthousiast, duidelijk in jouw communicatie en kun je snel schakelen? Lees verder!

Organisatie
Walibi Holland is hét attractiepark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen: HARDGAAN voor iedereen! Ook tijdens Halloween is dit ons motto. Voor één maand in het jaar wordt het park overgenomen door Halloween. Licht, geluid, special effects en acteurs zorgen dat de gast een angstaanjagende belevenis krijgt. Zonder de productionele crew krijgen we dit niet voor elkaar. Met elkaar brengen wij de grootste angsten tot leven. De acteurs zijn over het gehele park te vinden. Ze spelen in Scare zones of Haunted Houses die allemaal een eigen thema/verhaallijn hebben.

Wat ga je doen?
Afhankelijk van de locatie waar je ingedeeld wordt kan het bijvoorbeeld jouw taak zijn om ervoor te zorgen dat bezoekers veilig en binnen het gekozen timeslot kunnen genieten van een Haunted House. Of zorg jij er voor dat de acteurs voldoende pauze krijgen en help jij de bezoekers met vragen of dat ene kindje dat niet dichterbij durf te komen. Ook is de veiligheid van de acteurs van groot belang. Jij zorgt er samen met je Supervisor voor dat op productioneel vlak in een gebied of huis alles succesvol verloopt.


De Halloween dagen zijn als volgt:

HSD: 5&6 okt, 12&13 okt, 19 okt t/m 3 nov.

HFN: 5&6 okt, 12&13 okt, 19&20 okt, 25 t/m 27 okt, 31 okt t/m 3 nov.


Wat breng je mee?
  • Je kunt duidelijk communiceren onder andere via de portofoon (ervaring is geen vereiste);
  • Je bent alert op jouw omgeving en kunt adequaat handelen tijdens calamiteiten;
  • Ervaring met evenementen of op het gebied van veiligheid is fijn, maar geen vereiste;
  • Het allerbelangrijkste: jij bent enthousiast, toont inzet en bent een echte teamspeler;
  • Werktijden HFN zijn tussen 13:00 en 02.00 uur snachts, voor HSD tussen 09.00 en 18.00 uur;
  • Deelname is alleen mogelijk indien je minimaal 18 jaar oud bent vanaf 1 oktober 2024.

Dit krijg je ervoor terug!
  • Je komt te werken binnen een enthousiast en hecht team van Halloween;
  • Tijdelijk contract op oproepbasis voor de maanden september en oktober;
  • Een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding;
  • Een repetitiedag waarin we je alles zullen uitleggen en leren.

De selectie
Wanneer je aanmelding bij ons binnen is, zullen wij deze beoordelen en je wel of niet uitnodigen. Hierover zullen we je zo snel mogelijk informeren. Wanneer we je uitnodigen, sturen we je meer informatie. Wanneer je uitgenodigd wordt voor een selectiegesprek ontvang je de mogelijkheid zelf de dag en het tijdstip te kiezen, wat voor jou het beste uitkomt.

De selectiegesprekken zullen online via TEAMS plaatsvinden

Aanmeldformulier
Wanneer je op "inschrijven" klikt komen je gegevens bij ons binnen. Je krijgt een automatische bevestigingsmail wanneer je aanmelding goed is binnen gekomen. Check ook je spam, hier kan de mail ook terecht komen. Wanneer jij geen bevestigingsmail hebt ontvangen kun je het nogmaals proberen via een andere browser (Chrome of Firefox). Check daarnaast of alle verplichte velden zijn ingevuld, anders wordt de aanmelding niet verwerkt.

Mocht je nog vragen hebben, kun je op de bevestigingsmail reageren of mailen naar halloween(@)walibiholland.nl wanneer je aanmelding niet lukt.

Groetjes,
Het Halloween team
Deze pagina is gemaakt door Walibi Holland BV