Rebellen gezocht voor Videoland Original

We zijn op zoek naar vers acteertalent voor het nieuwe seizoen van de populaire jeugdserie H3L te zien bij Videoland. Acteerervaring hoef je niet te hebben. Nieuwsgierig en tussen de 16 & 21 jaar oud? Geef je dan op!

Wat is H3L
Joh, heb je onder een steen geleefd ofzo? Maar goed, we leggen het wel even uit: H3L is een serie over een groep rebelse tieners die - nogal vaak - de regels breken. Maar onder alle "baldadigheid" snijdt H3L dus wél thema's aan waar moderne pubers tegenaan lopen: drugs, seks, discriminatie, jaloezie, je grenzen aangeven, alles passeert de revue.

De castingdagen zijn eind augustus. We willen iedereen half augustus laten weten of ze zijn uitgenodigd.

Ook zoeken we weer een "vaste klas" dit is een groep die, het liefst de hele draaiperiode, er altijd is en zij zijn de klasgenoten van onze hoofdcast.

Dus geef je vooral op! Want niet geschoten... is altijd mis. We kijken uit naar je castingvideo.
Ben je tussen de 16 en 21 jaar oud en wil je af en toe een keertje figureren? De draaidagen zijn in september / oktober / november. Vaak in Heemstede. En vaak in het weekend en/of vakanties. Hou deze pagina of onze socials in de gaten, want die oproepen komen binnenkort ook weer voorbij.

Belangrijk bij het figureren: we zoeken stoere mensen die eruitzien als 16/17/18 jarige.

H3L wordt gemaakt door TUVALU MEDIA
Deze pagina is gemaakt door Tuvalu Media / Column Film