CASTING CALL: Jong talent (16-22 jaar) gezocht voor verfilming 'Kartonnen Dozen' van Tom Lanoye

Voor de opnames van Kartonnen Dozen, een coming-of-age langspeelfilm naar de autobiografische roman van Tom Lanoye, zijn castingbureau Le Quartier en productiehuis Minds Meet op zoek naar jong acteertalent (m/x). De regie en scenario zijn in handen van Bavo Defurne en Yves Verbraeken, bekend van het bekroonde 'Noordzee, Texas' en 'Souvenir'.

In 'Kartonnen Dozen' gaat een slagerszoon op zoek naar woorden om zijn liefde te verklaren aan een kerel uit zijn klas. Voor pubers in het Vlaanderen van de jaren zeventig verloopt dat niet zonder een aantal spannende, aandoenlijk en vooral grappige drama's.

Voor de hoofdrollen zoeken we acteurs (m/x) met lef en goesting om het beste van zichzelf te geven in dit verhaal dat een ode wordt aan het knullige gevecht dat puberteit heet, diepgeworteld in de personages van Lanoyes roman.

__________________

TOM

Voor de rol van Tom zoeken we een acteur die er zeventien uitziet (maar je mag gerust ouder zijn). Tom is een boekenworm en tafelspringer die iedereen doet lachen. Hij is rebels, intelligent en kan goed met woorden om. Een grote mond die uiteindelijk ook in zijn kleine hart laat kijken.

Z.

Voor de rol van Z. zoeken we eveneens een acteur die er zeventien uitziet (maar je mag gerust ouder zijn). Om redelijk vage redenen koos Z. ooit Tom als beste vriend. Je ziet dat Z. veel sport, vooral in gymnastiek is hij heel goed. Hij is gevoelig, eerlijk en trouw, maar als het er op aankomt, bijt hij van zich af.

__________________

Deadline: Aanmelden kan tot eind mei 2021.
Deze pagina is gemaakt door Le Quartier