Inschrijven voor zondag 17 maart 2024

Voor de uitzending van 17 maart zoekt Podium Klassiek een groep koorzangers. Vind je het leuk om de uitzending bij te wonen en samen met professionele zangers en een speciaal samengesteld publiekskoor een klassieker uit het koorrepertoire te zingen?
Meld je dan hier aan voor de uitzending van 17 maart – let op, lees eerst even onderstaande informatie!

INFORMATIE
Het is belangrijk dat je deze dag vanaf 15.00u aanwezig kunt zijn. Voor aanvang van de uitzending wordt er gerepeteerd, hier moet je bij zijn om mee te kunnen doen.
Ook is het belangrijk dat je je eigen stemgroep selecteert. We hebben een goede verdeling van de stemgroepen nodig, dus op basis hiervan maken we de selectie voor het publiekskoor.

Aanmelden kan t/m 10 maart. Vervolgens zullen wij op 12 maart laten weten of je bent geselecteerd.

Vergoeding
Er is geen vergoeding beschikbaar voor deelname, wel eeuwige dank en je bent een leuke ervaring rijker!

Uitzending
De uitzending is live te volgen op NPO2 vanaf 18:15 uur. Daarna is deze via NPO Start te bekijken.
Adres
De Hallen Studio's Amsterdam
Hannie Dankbaarpassage 18
1053 RT Amsterdam

Auto
De Hallen heeft een parkeergarage. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan het Bellamyplein. Parkeren kost €5,10 per uur.
Betalen is enkel mogelijk via pin. Het kan op zondag erg druk zijn bij de parkeergarage, het is verstandig om rekening te houden met extra reistijd. Rondom de Baarsjesweg kun je op zondag gratis parkeren. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar De Hallen Studio's.

Fiets
Onder de bibliotheek is een gratis fietsenstalling voor ca. 600 fietsen.
Stallen is toegestaan voor max. 72 uur. De stalling wordt overdag beheerd en 's avonds is er camerabewaking. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan en diefstal van eigendommen.

Openbaar Vervoer
De Hallen is bereikbaar met tram 3, 7 en 17. Plan je reis via 9292.
Deze pagina is gemaakt door NTR