Mijn favoriete lied

Niels Destadsbader gaat in het gloednieuwe muziekprogramma ‘Ik vraag het aan’ samen met verschillende bekende gezichten op zoek naar liedjes die om één of andere reden een blijvende indruk op hen hebben nagelaten. Een verrassende artiest brengt de song met de liveband. Waarna Niels en de kijkers het persoonlijke, grappige of soms emotionele verhaal achter de song van de BV te weten komen.

Niels: “Muziek is emotie. En aan emoties hangen heel vaak mooie verhalen vast. Omdat een liedje zo ontzettend veel kan betekenen voor iemand. Want op welk liedje is je eerste zoon geboren? Op welke song heb je jouw mama begraven? Dat zijn momenten in je leven waardoor je vanaf die dag op een andere manier luistert als dat liedje op de radio passeert. Ik kan niet wachten om die fijne en persoonlijke verhalen te horen van mijn collega’s.”

Ik vraag het aan’ wordt dit najaar opgenomen met een live publiek in studio. En ook mensen uit dat publiek mogen zich verwachten aan een prachtige vertolking van hun favoriete lied. Daar zal Niels dan weer persoonlijk voor zorgen. Heb jij zelf ook een nummer met een bijzonder verhaal of een fijne herinnering? Vul dan het onderstaande formulier in en wie weet zingt Niels jouw speciale lied live voor jou in de studio.
Deze pagina is gemaakt door Tivoli.tv