Schrijf je in voor het gloednieuwe De repair shop

De opnames van de Vlaamse reeks van de Repair Shop voor één zijn van start gegaan. De inschrijvingen voor dit programma zijn momenteel dus afgesloten. We kunnen jammer genoeg voorlopig geen nieuwe objecten meer aanvaarden voor screening of repair. De Repair Shop komt later dit jaar op televisie. Bedankt voor je interesse en we hopen dat je gaat kijken.

Binnenkort opent De repair shop zijn deuren op Eén ... en jij kan je vanaf nu inschrijven voor dit bijzondere programma. Stap mee binnen in het atelier waar een team van gepassioneerde vakmensen en ambachtslieden zijn vaardigheden inzet om gebroken maar geliefde voorwerpen vol verhalen en familiegeschiedenis weer tot leven brengen.

In dit internationaal gesmaakte programma herstellen vakmensen met veel zorg beschadigde, gebroken en geliefde voorwerpen in volle glorie zodat hun eigenaars ze opnieuw kunnen koesteren. De repair shop neemt je mee in de emotionele verhalen over wat deze voorwerpen betekenen voor hun eigenaars, en opent zo de deuren voor bijzondere herinneringen. Want in een tijd van massaproductie en wegwerpcultuur is het extra waardevol om een geliefd object te kunnen herstellen, en er zo weer van te genieten.

Meubels, speelgoed, muziekinstrumenten, knuffels en poppen, glaswerk, schilderijen, juwelen, radio’s, platenspelers, keramiek, klokken en horloges … De repair shop heeft voor elk stuk de juiste vakmensen paraat, die het gerepareerde voorwerp nadien met liefde terug aan de eigenaar bezorgen. Een mooi en emotioneel moment.

BIJZONDERE STUKKEN GEZOCHT: SCHRIJF JE NU IN

Eén is op zoek naar Vlamingen die een bijzonder stuk willen binnenbrengen in De repair shop. Heb jij een voorwerp waar je geen afstand van kan nemen? Een familiestuk met een verhaal? Iets wat je graag wil doorgeven aan een volgende generatie, maar dat kapot en versleten stof staat te vergaren? Het team van De repair shop gaat de uitdaging aan om zelfs objecten die tot op de draad versleten zijn, in hun volle glorie te herstellen.

De repair shop: in de loop van 2022 te zien op Eén.

INSCHRIJVEN:
Deze pagina is gemaakt door Warner Bros / Eyeworks België