CASTING: Meisje (14 à 16 jaar) met eigen paard voor rol in Fins-Belgische serie

Voor een rol in de spannende, Fins-Belgische co-productie TRANSPORT is Casting by Sien Josephine op zoek naar een Vlaams meisje van 14 à 16 jaar met een eigen paard. Het gaat om een Engels gesproken rol (niveau van het gesproken Engels moet niet perfect zijn). Acteer-ervaring is een plus!

Synopsis:
Een dierenarts die aan de grenscontrole werkt is al meer dan jaar verdwenen, wanneer er in de mond van een kleuter een microchip van een dier gevonden wordt. Dit brengt ons naar een wereld waarin witwassen en mensensmokkel in de voedselhandel centraal staan.

TRANSPORT wordt geregisseerd door Auli Mantila, de Belgische co-productie is in handen van productiehuis Jonnydepony (Black Out).

De draaiperiode in België vindt plaats tussen 7 en 25 september 2020.

Om deel te nemen aan deze casting, gelieve onderstaand formulier in te vullen. Voeg, naast foto's van jezelf, ook zeker een foto van je paard, alsook een korte video waarin je jezelf voorstelt en ons ook vertelt over je paard en (indien van toepassing) je acteerervaring (let op: het filmpje moet in het Engels, anders gaat onze regisseur je niet begrijpen).

Inschrijven kan tot maandag 20 juli.
Deze pagina is gemaakt door Sien Josephine